V e e l g e s t e l d e  v r a g e n 

Werkt jullie dienst ook voor mijn Instagram-account?


Ja - iedereen kan succesvol zijn op Instagram. Als influencer, startende onderneming of een groot bedrijf. Wij van Instant Growth gaan de interactie aan met uw doelgroep zodat ze uw Instagram profiel bezoeken.
Hoeveel extra volgers kan ik maandelijks verwachten indien ik gebruik maak van jullie dienst?


Dit verschilt erg per Instagram pagina aangezien het afhangt van verschillende factoren. Het aantal wekelijkse profielbezoeken zal fors toenemen. Als u consistent hoogwaardige content plaatst op uw Instagram account zullen uw aantal volgers dus ook aanzienlijk groeien. Het gaat erom dat u echte gefilterde volgers genereert die geïnteresseerd zijn en actief contact hebben met uw Instagram profiel.
Plaatsen jullie ook content voor mij?


Bij het Instant Growth abonnement is het plaatsen van content niet inbegrepen in de prijs van onze dienst.

Bij het Instant Growth PRO abonnenement is dit wel inbegrepen in de prijs van onze dienst. Hierbij is het enige wat u nog hoeft te doen betreft uw Instagram profiel, het aanleveren van de content. Wij verzorgen de rest van uw Instagram bedrijfsstrategie.
Worden er boven de maandelijkse kosten van het abonnement ook aanvullende kosten in rekening gebracht?


Nee - u betaalt maandelijks een vast bedrag en daar blijft het bij.
Is jullie dienst veilig?


Absoluut - Wij werken goed binnen de beperkingen van Instagram en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw account zowel veilig als beveiligd is terwijl u Instant Growth gebruikt. Dit doen wij met behulp van speciale proxy's. We gebruiken proxy's om uw locatie te simuleren zodat geen enkele activiteit schadelijk is voor uw account.
Hoe snel kan ik resultaten verwachten?


Zoals onze naam Instant Growth al doet vermoeden beginnen wij onmiddellijk met het laten groeien van uw pagina. Zodra uw campagne is opgezet, beginnen we meteen aan uw account te werken. Gezien de organische aard van onze service en uw groei, kunt u verwachten dat u na ongeveer 24 uur resultaten begint te zien.
Zijn de volgers echt?


Ja - in tegenstelling tot de meeste van onze concurrenten zorgen wij voor echte volgers. Echte mensen die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf en omgezet kunnen worden tot klanten.
Verlies ik mijn volgers als ik stop met de service van Instant Growth?


Absoluut niet - de volgers die u krijgt als gevolg van het gebruik van Instant Growth zijn echt en volgen uw pagina omdat ze oprecht geïnteresseerd zijn in de content. Ze zullen niet verdwijnen als u stopt met het gebruik van Instant Growth.
Kan ik mijn Instagram gebruiken tijdens het gebruik van deze service?


Ja - u kunt uw Instagram-account gebruiken zoals u dat normaal zou doen tijdens het gebruik van onze dienst. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw account de nodige acties uitvoert om uw groei te maximaliseren. Daarom raden we u wel aan om uw betrokkenheid (veel foto's liken en reacties plaatsen) tot een minimum te beperken.
Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?


Als u het abonnement wilt annuleren, stuur dan eenvoudig een e-mail naar info@instantgrowth.nl met uw verzoek of bel 0651158936. We zullen binnen 24 uur reageren op uw opzegging.

Onze service loopt door tot het einde van uw factureringscyclus. Als uw factureringscyclus bijvoorbeeld op de 31e eindigt, maar u op de 15e een annuleringsverzoek heeft verzonden, blijft de service tot de 30e aan, ook al wordt uw abonnement op de 15e beëindigd.
Kan ik mijn abonnement pauzeren?


Ja - u kunt uw abonnement op elk gewenst moment onderbreken. Stuur gewoon een e-mail naar info@instantgrowth.nl of bel 0651158936 en vraag om uw campagne voor u te onderbreken. Dit is een geweldige optie als u uw doelen en accountgegevens gereed wilt houden voor wanneer u uw campagne in de toekomst wilt herstarten.
Wat is jullie terugbetalingsbeleid?


Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze service neem dan contact met ons op. De instant Growth abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.